't Spick Beesel op weg naar het Kinjer OLS

Beesel, juni 2019

 

't Spick Beesel maakt zich op voor het Kinjer OLS

 

De kinderen van groep 6 & 7 van basisschool 't Spick Beesel zijn in volle voorbereiding op hun deelname aan het Kinjer OLS. Het Kinjer OLS zal dit jaar zal plaatsvinden op 25 juni in Sevenum. Sevenum, winnaar van het OLS 2018. 23 basisscholen zullen dit jaar deelnemen en gaan strijden om 't Ummeke.  

De voorbereidingen in Beesel zijn al eind vorig jaar gestart; een mooie staaltje samenwerking tussen de school, ouders en schutterij St. Georgius & St. Sebastianus Beesel. Vanaf maart zijn we iedere vrijdagmiddag met de kinderen in de Gildekamer van de schutterij om te oefenen met marcheren, schieten en te trommen. Tussendoor wordt er flink geknutseld aan de kostuums. De rollen zijn inmiddels allemaal verdeeld en koning en koningin zijn ook bekend na het vogelschieten op 20 april.

Zonder de hulp en inzet van de ouders en vrijwilligers van de schutterij is het haast onmogelijk om dit te organiseren voor de kinderen.

Op 18 juli zal in Beesel de generale repetitie zijn. De kinderen vertrekken om 13.30 vanuit school in vol ornaat, om een klein rondje door het dorp te marcheren. Iedereen is van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

Op dinsdag 25 juni zullen de kinderen in de ochtend deelnemen aan de ochtend en na de lunch zullen de 6 beste schutters met elkaar strijden met het schieten op de bölkes.

U bent ook dan van harte uitgenodigd, om te komen kijken naar het Kinjer OLS te Sevenum.

Bij deze wensen wij  de kinderen van groep 6 & 7 heel veel succes op het Kinjer OLS 2019!!

 

Stuurgroep Kinjer OLS Beesel 2019

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties