't Spick Beesel op weg naar het Kinjer OLS

Beesel, juni 2019

 

't Spick Beesel maakt zich op voor het Kinjer OLS

 

De kinderen van groep 6 & 7 van basisschool 't Spick Beesel zijn in volle voorbereiding op hun deelname aan het Kinjer OLS. Het Kinjer OLS zal dit jaar zal plaatsvinden op 25 juni in Sevenum. Sevenum, winnaar van het OLS 2018. 23 basisscholen zullen dit jaar deelnemen en gaan strijden om 't Ummeke.  

De voorbereidingen in Beesel zijn al eind vorig jaar gestart; een mooie staaltje samenwerking tussen de school, ouders en schutterij St. Georgius & St. Sebastianus Beesel. Vanaf maart zijn we iedere vrijdagmiddag met de kinderen in de Gildekamer van de schutterij om te oefenen met marcheren, schieten en te trommen. Tussendoor wordt er flink geknutseld aan de kostuums. De rollen zijn inmiddels allemaal verdeeld en koning en koningin zijn ook bekend na het vogelschieten op 20 april.

Zonder de hulp en inzet van de ouders en vrijwilligers van de schutterij is het haast onmogelijk om dit te organiseren voor de kinderen.

Op 18 juli zal in Beesel de generale repetitie zijn. De kinderen vertrekken om 13.30 vanuit school in vol ornaat, om een klein rondje door het dorp te marcheren. Iedereen is van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

Op dinsdag 25 juni zullen de kinderen in de ochtend deelnemen aan de ochtend en na de lunch zullen de 6 beste schutters met elkaar strijden met het schieten op de bölkes.

U bent ook dan van harte uitgenodigd, om te komen kijken naar het Kinjer OLS te Sevenum.

Bij deze wensen wij  de kinderen van groep 6 & 7 heel veel succes op het Kinjer OLS 2019!!

 

Stuurgroep Kinjer OLS Beesel 2019

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Beko koelkast 75€

  Mooie, handige, ruime,Beko koelkast!!! model# TS1 90320 (81,8X47,5) 75€ Ruim en goed voor wekelijkse boodschappen, vriezvak voor IJS BLOKJES bovenin.Alle nodige gebruiksaanwijzing beschikbaar, kost je/u 75 euro€, Ik vraag MAAR LIEFS "MINDER" dan de DE HELFT van de ORIGINELE prijs,REDEN: omdat ik een iets grotere koelkast heb aangeschaft!!!Dus een "Deal" voor wie een mooie KOELKAST, voor meer dan de helft van de ORIGINELE prijs zoekt! Bel of WhatsApp aubMoet hem bij mij ophalen en ik Vraag contant betaling aub!!Ik krijg veel reacties maar geen serieuze mensen dus wees serieus aub! Lees meer
 • Headline 1

  Continental winterbandenset op BBS Alu velgen.Audi

  Set Conti winterbanden op gave Alu velgen BBS. 205/60-16 96H. BBS velgen 7J x 16 steek 5x112x57 ET-35 Audi A-3-4-5-6 hebben nog 5 en 6 mm profiel. Kan foto s appen bij interesse. Lees meer
 • Headline 1

  Diversen Winterbanden sets personenauto s

  Meerdere mooie winter banden sets op velgen voor BMW-AUDI-VW-SAAB-MAZDA -PEUGEOT-OPEL en RENAULT Alles moet weg wegens verhuizing. Bel 06-13532028 en misschien zit er wat voor je bij. Lees meer
 • Headline 1

  Sony Bravia KDL 43w756c

  Te koop sony bravia kdl 43w756c Android smart tv met WiFi Netflix en nog Meer. Lees meer
 • Headline 1

  Set winterbanden

  Set winterbanden op 4 gaats ( steekmaat 110 mm) stalen velg. Vredestein 175/65 R14 82T 1 seizoen gebruikt. Lees meer

Laatste reacties