Kerstconcert Harmonie St. Gertrudis

Dinsdag 26 december, 2e Kerstdag is weer het traditionele Kerstconcert van Harmonie Beesel. Voorafgaand is er de H. Mis waarin de harmonie natuurlijk gepaste Kerstliederen speelt waarbij je als kerkbezoeker gerust mag meezingen. Aansluitend geeft de harmonie een concert waar natuurlijk ook de Kerstmuziek niet zal ontbreken.

Sopraan Emilie De Voght
En dit jaar is er een speciale gast. Sopraan Emilie De Voght uit België. Emilie De Voght studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en haalde haar Meesterdiploma met grote onderscheiding. Als soliste trad zij al op met het Vlaams Radio Koor, Collegium Vocale Gent en La Petite Bande. Zij werkt nog steeds regelmatig met het Collegium Vocale Gent.

Zij is stichtend lid van het Odysseia Ensemble en het kamermuziekensemble Les Fêtes Galantes en verleent haar medewerking aan het Nadar Ensemble dat zich specialiseert in hedendaagse muziek. Haar deelname aan de Koningin Elisabethwedstrijd Zang 2011 werd opgemerkt en resulteerde reeds in een aantal soloconcerten in België alsook in Nederland. In 2012 won ze de 1ste prijs van de Internationale zangwedstrijd Bell'Arte (B).

Zij heeft inmiddels ook een aantal CD’s op haar naam staan. In haar vrije tijd maakt ze deel uit van de hoornpupiter van Musate, harmonieorkest uit Ternat waar ze als 14-jarige ooit op basgitaar begon.

Kortom: genoeg reden om naar het Kerstconcert van Harmonie Beesel te gaan op tweede Kerstdag. Na het concert trakteert de Harmonie zoals gebruikelijk op een glaasje glühwein of een kopje warme chocomel.

Aanvang H. Mis is om 10.00 uur.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties